ENGLISH

PRO AUDIO ONLINE MASTERING AND MIXING

Testmastering.

Prova på online mastering. Gratis.

Det är inte alla som vet helt säkert vad mastering är eller vad den kan göra för er musik. En skolboksdefinition av mastering kan sägas vara att mastering är det sista ledet i den kreativa delen av produktionen av musik, men också det första ledet i distributionskedjan av musiken.

 

Så uppgiften är inte bara att justera och optimera tonkurvan, volymen och "soundet" på era enskilda låtar, utan också att justera dem så att de harmoniserar tillsammans på samma album. Men det stannar inte där.

I masteringsprocessen ingår också att göra era filer redo för distribution - CD och/eller digital nedladdning (iTunes/Spotify etc.)

 

Din musik kommer att låta bättre än någonsin. Inte bara i de små lurarna, utan också i bilen, kökradion, i den dyra, fina hemstereon eller på dansgolvet. Nya kunder erbjuds förstås gratis testmastring för att i lugn och ro kunna höra vad masteringen kan göra för den egna musiken.

För att boka gratis testmastering, klicka här.

 

Väl mött!

© 2015 by Music In The Making | Alla rättigheter förbehålles

Music In The Making är certifierade för Apples ”Mastered for iTunes” spec. och rekommenderar detta varmt vid mastering av filer för digital distribution. Fråga om ”Mastered for iTunes” inför er nästa mastering.

KOM IGÅNG IDAG!

2 ENKLA STEG:

1. Starta er bokning på här. Följ länkarna och instruktionerna på skärmen. Ni kommer att guidas genom alla steg.

2. Ladda upp era låtar/tracks till denna transferbox hos WeTransfer.com

LEVERANSTIDER

FÖR MASTERING

1-4 låtar.............1-2 dagar

5-10 låtar..............5 dagar

> 10 låtar...............7 dagar