ENGLISH

PRO AUDIO ONLINE MASTERING AND MIXING

Mastering.

 

Här får ni hjälp att göra en färdig produkt i form av en premaster (DDP eller CD-R) för duplicering och/eller download/streaming-filer för online distribution.
Din musik kommer att låta bättre än någonsin. Inte bara i de små lurarna, utan också i bilen, kökradion, i den välljudande hemstereon eller på dansgolvet.
Nya kunder erbjuds förstås gratis testmastring för att i lugn och ro kunna höra vad masteringen kan göra för den egna musiken.

Premaster

En premaster används som original vid tillverkning/duplicering av CD-skivor hos CD-tillverkaren. Ni får levererat till er en premaster som DDP-image eller fysisk CD-R. Alla premasters felkontrolleras digitalt, men blir också noggrant genomlyssnade för dubbel säkerhet.

 

Stems (multikanalsmastering)

Multikanalsmastring (s.k. stems) ger betydligt mer flexibilitet för exakt justering, men är mer tidskrävande och därför aningen dyrare. Det kan vara speciellt fördelaktigt med mutikanalsmastering när det av någon anledning finns problem/utmaningar som varit svårlösta vid mixläge.

 

Gratis testmastering

Nya kunder erbjuds testmastring och det sker i mån av tid. Efter masteringen får ni en högupplöst fil där början och slutet har klippts bort. Den kompletta mastern levereras sedan när den blivit godkänd, och full betalning har erhållits.

 

Mix-feedback

Mastering skall inte vara en "räddningsaktion". Därför erbjuds alla kunder gratis mix-feedback för att materialet som kommer in till mastering skall låta så bra som möjligt redan från mixläget. Det möjliggör ett mycket bättre slutresultat.

© 2015 by Music In The Making | Alla rättigheter förbehålles

Music In The Making är certifierade för Apples ”Mastered for iTunes” spec. och rekommenderar detta varmt vid mastering av filer för digital distribution. Fråga om ”Mastered for iTunes” inför er nästa mastering.

KOM IGÅNG IDAG!

2 ENKLA STEG:

1. Starta er bokning på här. Följ länkarna och instruktionerna på skärmen. Ni kommer att guidas genom alla steg.

2. Ladda upp era låtar/tracks till denna transferbox hos WeTransfer.com

LEVERANSTIDER

FÖR MASTERING

1-4 låtar.............1-2 dagar

5-10 låtar..............5 dagar

> 10 låtar...............7 dagar