ENGLISH

PRO AUDIO ONLINE MASTERING AND MIXING

Mastering. Mixning. Online.

 

Välkommen till Music In The Making!

 

Music In The Making erbjuder professionell mixning och mastering till skivbolag, artister, studios, management, band i en akustiskt mycket välbalanserad studio i Stockholm. Studions akustik är ritad i samarbete med Matts Odemalm från Svanå Miljöteknik. Konkurrenskraftiga priser, snabb personlig service, hög kvalitet kombinerat med de finaste verktyg jobbet kräver - så väl analoga som digitala - är en självklarhet. Kostnadsfri testmastering/mixning gör dessutom att man i lugn och ro kan prova på innan bokning av mixning/mastering.  Väl mött som kund framöver!

Anders Hellgren | Music In The Making

www.mixningochmastering.se

info@musicinthemaking.net

PROFESSIONELL MASTERING OCH MIXNING FÖR SKIVBOLAG, ARTISTER, MANAGEMENT, BAND ETC.

Professionell lyssningsmiljö

Erfarenhet och kunskap

Fina verktyg

Personlig service

Balanserad lyssningsmiljö är A och O för att kunna hitta de rätta balanserna i din musik. Tillsammans med Matts Odemalam  med från Svanå Miljöteknik (som tillhandahållit akustikmaterial) har just en sån miljö skapats i Music In The Makings studio.

En del av masteringsjobbet är att veta vilka verktyg som din musik behöver - och inte behöver - för att komma till sin fulla rätt. Verktygen skall vara av högsta kvalitet – både i den analoga och den digitala sfären.

Med ca 20 år som inspelnings-/mixtekniker, producent samt med bred musikalisk bakgrund (låtskrivare/musiker) har Anders Hellgren både erfarenheten, kunskapen och den musikaliska lyhördheten. Detaljerna gör helheten och helheten finns i detaljerna.

Målet är alltid att jobba så nära kunden som möjligt. Att ”super-serva” er som kund. Det ger en direktare dialog om önskemål, förväntningar men också om olika lösningar på eventuella problem etc.

© 2015 by Music In The Making | Alla rättigheter förbehålles

Music In The Making är certifierade för Apples ”Mastered for iTunes” spec. och rekommenderar detta varmt vid mastering av filer för digital distribution. Fråga om ”Mastered for iTunes” inför er nästa mastering.

KOM IGÅNG IDAG!

2 ENKLA STEG:

1. Starta er bokning på här. Följ länkarna och instruktionerna på skärmen. Ni kommer att guidas genom alla steg.

2. Ladda upp era låtar/tracks till denna transferbox hos WeTransfer.com

LEVERANSTIDER

FÖR MASTERING

1-4 låtar.............1-2 dagar

5-10 låtar..............5 dagar

> 10 låtar...............7 dagar